Min julenat

 

Min julenat

Hva fa’n? Det er jo det tykke røde kalenderlys. Hvad har han lige forestillet sig?

Det var en mørk og stormfuld julenat. Gæsterne var gået hjem. Jeg havde ladet køkkenet sejle i opvask og var tumlet i seng. Træt, forædt og lidt beruset af al den gode portvin. Sov næsten, da jeg hørte det pusle ved døren. Sikkert den skide kat, tænkte jeg. Men lyden blev ved. Og nysgerrig som jeg er, tøffede jeg til sidst ned ad trappen. Der var bælgmørkt udenfor, og jeg ku ikke se en pind uden brillerne. Men åbnede forsigtigt døren på klem. Jeg fik et chok, da en mørk skikkelse masede sig ind i rummet og greb fat om mig. Inden jeg nåede at reagere, havde han samlet mine hænder på ryggen og holdt dem i et jerngreb, mens han pressede mig op imod væggen. “Hvem er du? Hvad vil du?”, gispede jeg forskrækket. Han grinede: “Lad os bare sige, at jeg er julemandens lille hjælper! Du fik jo ikke det, du ønskede dig allermest i aften, vel? Men det er jeg kommet for at give dig!”

Hans iskolde hænder gled ind under min tynde chemise og strøg først blidt henover mine bryster, og tog så hårdere fat omkring dem og æltede dem hårdt. Fandens osse! Mine brystvorter begyndte at stritte helt ukontrolleret. Det var ikke kun kulden. Der var noget i hans måde at røre ved mig på, som tændte mig. Faktisk havde jeg også ligget og været lidt små-liderlig. Og i den situation skal der ikke meget til, for at jeg er klar.

Han skubbede mig videre ind i stuen og hen på sofaen, hvor jeg faldt indover armlænet med røven lige i vejret. Mens jeg krablede med arme og ben for at komme op, smed han sig ind over mig, så mine arme knækkede sammen under mig og min ansigt landede fladt ned i sofapuden. “Nu slapper du af!” hvæsede han. Han havde et fast greb om min nakke. Mens jeg sprællede for at komme fri flåede han mine trusser ned og gav min blege røv et ordentlig klask, så jeg hylede op. “Du må ikke slå mig! Jeg skal nok gøre hvad du siger”. Fuck, hvor lød jeg ynkelig!

Han hev mig op på knæ, stadig med et greb om min nakke, åbnede hurtigt sine bukser og stak sin pik hen i hovedet på mig. Han var åbenbart en mand af få ord. Men jeg var ikke i tvivl om, hvad han ville ha mig til.

Åh Gud, hvor var det dog en lækker pik!! Selvom jeg nok ikke burde, så kunne jeg ikke lade være med at nyde det, da jeg først lod min tunge spille rundt om hovedet og bagefter grådigt pressede mine læber ned over pikken, og suttede og slikkede løs, som om det var en stor dejlig jordbæris. Uhm, den smagte skønt, og mit mundvand blandede sig med hans væske, så savlen drev ned over mine mundvige.

Pikken voksede hurtigt i min mund, og jeg kunne høre på hans vejrtrækning og mærke på hans små bevægelser, at han også nød det. Han var ret stor, og jeg havde efterhånden svært ved at rumme ham. Han holdt stadig mit hovede og prøvede at presse sig længere ind. Pludselig stødte han hårdt til, så han var på vej ned i halsen på mig. Jeg gurglede og var næsten ved kaste op. Han forsøgte sig nogle gange, men kunne vist godt mærke at det var lidt for meget for mig.

Han trak han sig ud af min mund og gav mig et skub, så jeg tumlede ned på ryggen. Med et fast greb tog han hurtigt fat om mine ankler og smed dem op om ørerne på mig.

Mens jeg lå der totalt eksponeret sprang han på mig og hamrede pikken dybt i mig, så jeg næsten mistede vejret.

Jeg var så tændt, at det kun krævede få af hans dybe stød, før alt i mig trak sig sammen og kroppen gennemrystedes af en kæmpe orgasme. Mens jeg klynkede højlydt mærkede jeg hans bløde mund på mine bryster, min hals og min mund og jeg kyssede grådigt igen.

“Vend dig om” sagde han. “Jeg vil ta’ dig bagfra”. Jeg satte mig på alle fire med røven i vejret. Jeg havde opgivet al modstand. Og ville bare have mere af hans dejlige pik.

Denne gang trængte han noget langsommere ind. Jeg kunne fornemme hvordan min fisse nærmest svøbte sig om ham. Og man kunne tydeligt høre hvor våd jeg var.

Den måde han fyldte mig ud på var helt vidunderlig og vi fandt hurtigt en fælles rytme. Hans varme hænder kuplede sig om mine gyngende bryster, og hans nosser slog mod mit mellemkød. Jeg var varm og svedig og godt på vej imod næste orgasme, da han pludselig trak sig ud af mig og satte sig for enden af sofaen. Jeg var helt ustyrlig liderlig og prøvede at kravle hen på hans pik, som strittede fristende, men han skubbede mig væk “Jeg vil se dig lege med dig selv” sagde han.

Øv, hvor var jeg frustreret. Men lagde mig tilrette i den modsatte ende af sofaen med skrævende ben.

“Lege med mig selv”. Ja det kan man fandme blive nødt til når fjolset stiger af, lige når det er allemest godt!! På den anden side, så forventer han nok noget mere spektangulært end mig, der ligger og gnubber monotont på “det gode sted”. Mænd tror jo, at det ligner noget fra en ponofilm, når vi onanerer. Falder lidt i staver. Fandme om jeg gider fake et eller andet pornoshow! Det er jeg iøvrigt også alt for blufærdig til!

Han kigger afventende på mig. Blir det til noget?

Jeg hiver chemisen op over hovedet.Kæler for mine bryster med blide strøg. Det giver mig kuldegysninger af velvære, som forplanter sig direkte i mit underliv. Jeg nuldrer vorterne forsigtigt og mærker dem vokse i mine hænder. Mens jeg fortsætter med at kærtegne mine bryster og min mave med den ene hånd, glider den anden ned imellem mine ben.

Pegefingeren glider ind i den fugtige revne og kommer ud igen, helt fedtet og skinnede. Kigger ham dybt i øjnene, mens jeg stikker den i munden og sutter den ren med et smask. Jeg krammer hele området dernede med min håndflade. Det gør næsten ondt, da jeg strejfer min følsomme klitoris. Med to fingre gnider jeg blidt på området lige ved siden af. Min anden pegefinger kildrer min indgang, lige bagtil. Jeg bevæger fingrene hurtigere og hårdere og begynder at puste og stønne.

Jeg har haft lukket øjnene og har været helt fordybet i min egen nydelse. Han rømmer sig. Føler sig sikkert overset, den stakkel.

Jeg slår øjnene op. Han kigger udfordrende på mig, mens han rækker mig noget. Hva fa’n? Det er jo det tykke røde kalenderlys. Hvad har han lige forestillet sig?

Jeg kiggede forarget på ham. Han sad stadig med lyset i sin fremadstrakte arm. Et lille drillende smil spillede i hans øjne og mundvige mens han mumlede: “Tag dig sammen! Lige før var du da helt vild efter at få noget stort op i dig!”

Jeg sukkede opgivende, og tog langsomt det tykke røde lys i min højre hånd. Placerede det så lodret på sofapuden, mens jeg knælede henover det, så det pegede lige op på min drivvåde fisse. Jeg sænkede mig langsomt ned over det. Jeg var så våd og åben, at det med lidt besvær lige præcis kunne presses op i mig, selvom det var tykkere end din pik. Jeg stønnede uhæmmet imens. Og han gloede helt opslugt på lyset, der langsomt forsvandt op i mig.

Så kiggede jeg på ham med det mest liderlige blik og sagde: “Så knep mig dog!”

stearinlys i fissenJeg sad stadig på knæ, og han var kravlet hen foran mig. Han greb fat om enden af lyset og begyndte rytmisk at bevæge det ud og ind af min udspilede fisse i kneppebevægelser. Han satte tempoet mere og mere op, og til sidst var jeg helt væk i liderlighed, jamrede højlydt, kastede hovedet bagover, samtidig med at mine ben begynde at ryste ukontrollabelt. Hele min krop gik i spasmer og jeg faldt forlæns ind mod dig. Han holdt mig i sine arme indtil jeg kom til mig selv igen.

De nærmere detaljer i resten af nattens udskejelser står ærlig talt lidt tåget i min erindring. Jeg var rimelig slået ud oven på seancen med kalenderlyset, og det blev kun halvhjertet, da jeg forsøgte at ride ham, imens han sad der i sofaen. Jeg synes ellers det var så smart, for så kunne jeg nemlig også kysse på ham imens. Men han var ikke tilfreds!

Jeg sagde, at han bare kunne bruge alle mine huller efter forgodtbefindende. Og det gjorde han! Jeg kunne ikke lade være med at gramse på mine bryster imens. Og så synes han også lige, at de skulle have en tur. Selvom de allerede var godt svedige, mente han alligevel, at de trængte til at blive smurt ind. Så det blev de. I en blanding af fissesaft og babyolie. Jeg kom helt i stødet igen af sådan en omgang massage! Han satte sig overskrævs på mig og førte sin dejlige pik ind imellem mine store fedtede bryster, som jeg pressede skiftevis hårdt og blødt sammen om ham. Jeg havde lagt en pude under hovedet, så jeg nemt kunne kigge på det frække syn af pikken der kørte ind og ud imellem de runde bryster og så jeg med lidt held lige kunne ramme pikhovedet ned min tungespids.

Han havde sat tempoet op og begyndte at puste og stønne. Så rykkede det i pikken, og han hævede sig lidt op over mig og sendte en kæmpe ladning sperm udover mit ansigt og mine bryster, mens han brølede som en vred gammel hanelefant. Så faldt han helt sammen. Vi lå vi begge to helt udsplattede et stykke tid.

“Nå, julemand, vil du ha en kold øl?” spurgte jeg. Det ville han gerne. Jeg hentede to. Vi sad lidt.

Pludselig frøs jeg. “Skal vi ikke gå i seng” spurgte jeg. Mens vi lå og puttede under min dyne, mumlede jeg søvndrukkent, med næsen begravet i hans armhule: “Det var smaddersødt af dig at køre hele vejen forbi, og så oven i købet selve juleaften. Men ring lige i forvejen en anden gang, ikke? Jeg fik sgu et chok!” Han grinede. Vældig tilfreds med sig selv! Han havde virkelig fået skovlen under mig denne gang!

Forfatter: Winnie

Reklamer

Om Stene Anker

Just some words...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s